O RESTORANU

HomeO RESTORANU

Domaća kuhinja u jedinstvenom ambijentu

Dobrodošli u naš restoran koji odiše autentičnim šarmom i nudi vrhunska jela domaće kuhinje. Smješteni smo na adresi Marka Radovića 15, u Podgorici, na atraktivnoj lokaciji naspram City Malla, u novim zgradama Central Pointa.

Jedinstvena karakteristika našeg restorana je porijeklo namirnica koje koristimo u pripremi jela. Većinu namirnica dobavljamo sa naše farme koja se nalazi na kolašinskoj opštini, a koje su uzgajane i pripremljene na tradicionalan način. Od domaćeg mesa do jaja, u našem restoranu ćete uživati u ukusima koji će Vas vratiti u prošlost, kada su domaća jela bila svakodnevica na selima.

Naša želja je da našim gostima pružimo jedinstveni doživljaj gastronomske umjetnosti, koji će probuditi sva Vaša čula. Uz ljubazno osoblje, naš restoran predstavlja savršen spoj tradicije i modernog, koji će Vas oduševiti.

Budite naši gosti i dozvolite nam da Vas očaramo vrhunskim specijalitetima koje smo pripremili s puno pažnje i ljubavi. Stojimo Vam na raspolaganju da Vaš boravak u našem restoranu bude nezaboravan i ispunjen vrhunskim gastronomskim iskustvima.

Restoran je smješten iznad javne garaže i ima zaseban i praktičan ulaz koji će Vas direktno dovesti iz garaže do vrata restorana. Jednostavno uđite vozilom u javnu garažu u zgradi Central Point-a, skrenite desno i nakon samo dvadesetak metara, na desnoj strani, ugledat ćete vrata s našim natpisom koja Vas vode direktno u ugodni ambijent našeg restorana.

Posjetite nas se i otkrijte čari prave domaće kuhinje. Vidimo se u našem restoranu!

Naša farma

Posjedujemo farmu koja se nalazi u kolašinskoj opštini. U okviru farme gajimo veliki broj namirnica koje kasnije koristimo u spremanju hrane u našem restoranu. Na imanju se nalazi i farma koza. Pokušavamo da što više namirnica proizvedemo sami, kako bi hrana u našem restoranu bila zaista jedan poseban doživljaj, zdrava i punog ukusa.

rhea-svg-title

Zdravo Bio - Restoran

Doživite aromu i ukus domaće hrane - Naš restoran Vam pruža jedinstveno gastronomsko iskustvo.

Raznovrstan meni

Veliki izbor jela i pića

Obučeno osoblje

Isprobajte naše specijalitete

Domaća hrana

Hrana sa naše farme